Heusinkveld Sim Rig GT

1399 

Niin, tosiaan. Heusinkveld Sim Rig GT. Mitä se on? No. Se on järeä. Se on massiivinen. Se on high caliber (HC on oikeasti lyhennys sanoista High Caliber). Se on vesileikattua, 10 mm paksua alumiinia kolmella värivaihtoehdolla: musta (RAL 9005 Jet Black), sininen (RAL 5005, Signal Blue) ja punainen (RAL 3001, Signal Red). Se on jotain mitä Maapallolla tai jopa Aurinkokunnassa harvoin tapaa. Kyseistä konstruktiota ei SimGearin tietojen mukaan ole tavattu – tai edes havaittu – esimerkiksi Kuussa.

 

Faktisia seikkoja:

A: Korkeatasoiset sim racing moottorit ja -ohjainlaitteet pystyvät tuottamaan voimia jotka saattavat vaikuttaa mahdollisilta vain ei-ohjaustehostetulla autolla oikealla-oikealla radalla.

B: Kyseisiin voimiin pitää pystyä vastaamaan.

C: Kuka vastaa? Harjakainen? Ei. Vaan: Heusinkveld Sim Rig GT.

 

HE Sim Rig GT tarjoaa kokonaisvaltaisen alustan niin ratin, moottorin, polkimien, shifterin, käsijarrun, penkin kuin triplanäyttöjenkin kiinnittämisen suhteen. Sitä paitsi: mitä muuta olohuoneesi muka (vrt: kuka muu muka) kaipaa kuin näyttävän, ison kaliiberin alumiinikonstruktion? Paremman puoliskon – jos olemassa – mielestä ehkä muutakin, mutta kuka nyt ei asuntoa vaihtaisi jos rigille tarvitaan tilaa? Tai, jos tilankäyttöpalaveri on jo pidetty ja ainoa case-to-be-solved on HE:n rigiä sisällökseen rukoilevan simuhuoneen kaino pyyntö ostopäätöstä kohtaan niin…Go for it! Do it.

 

Rigin mukana toimitetaan kattava tarvikesetti kaapeleiden siistiä asentamista varten.

 

Näyttötelineen sisältävä konstruktio mahdollistaa näyttöjen saamisen 50-60 cm etäisyydelle käyttäjästä, ja siten erittäin hyvän immersion etenkin 27” näyttöjä käytettäessä.

 

Rigin alimmassa runkoalumiiniprofiilissa on kolme eri korkeudella olevaa uraa penkin optimaalista asennuskorkeutta varten. Yhdistettynä sovitteiden säätömahdollisuuksiin, penkin korkeus- ja kulmasäätöjen eri variaatioiden määräksi saadaan 36 kpl. Variaatioiden määrä on niin suuri, että vaikka kaikkien 36 kappaleen maksimimäärä ei kaikkien penkkimallien kohdalla toteudukaan, niin sinulle sopivan yhdistelmän löytymistä voi pitää noin 100 % varmana.

 

Tuetut näyttökoot / VESA-standardit:

  • 24 – 28” / VESA 75 x 75 mm
  • 24 – 28” / VESA 100 x 100 mm
Poista
tuotetunnus (SKU) HE-SIMRIGGT Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,